Agromek
Herning, DanmarkFor decades, Agromek in Herning has been the agricultural industry's meeting place for networking and creating new relationships and collaborations. Agromek is the trade fair where the agricultural industry finds … Fortsett å lese Agromek
Understanding Soil Health
DigitaltThis year’s theme of “Caring for Soils: Measure, Monitor, Manage” focuses on the role of soil data and information. How can we use it to understand soil characteristics and support … Fortsett å lese Understanding Soil Health
Principles and Principals: Balancing the Roles of the Journalist and the Communicator
DigitaltIFAJ may be ‘the only global network of agricultural journalists’, but in reality our membership is diverse. Not only do we welcome journalists from across the ‘four cultures’ of agriculture, … Fortsett å lese Principles and Principals: Balancing the Roles of the Journalist and the Communicator
The Rise, the Fall, and the Revival of Media Attention to Agriculture: Trends in Irish Newspapers Over Five Decades
DigitaltPå dette webinaret skal Claire Mc Cormack, forsker ved School of Agriculture and Food Science at University College Dublin og landbruksjournalist, fortelle om sin pågående doktorgrad der hun ser på … Fortsett å lese The Rise, the Fall, and the Revival of Media Attention to Agriculture: Trends in Irish Newspapers Over Five Decades
Frokostseminar: Bærekraft i norsk jordbruksproduksjon
Kulturhuset i OsloNIBIO har de to siste årene publisert to rapporter om Bærekraft i norsk jordbruksproduksjon. Rapportene er skrevet på oppdrag fra Landbruks- og matdepartementet. I et frokostseminar på Kulturhuset i Oslo 11. februar presenterer … Fortsett å lese Frokostseminar: Bærekraft i norsk jordbruksproduksjon
Cerealfagdagen 2025: Norsk, sunt og bærekraftig
Nofima Osloveien 1,Ås,NorgeCerealfagdagen arrangeres av Nofima, BKLF (Baker og konditorbransjens landsforening) og OBK (Opplysningskontoret for brød og korn)/Matprat! Mer norsk matkorn er et tema høyt på agendaen. Vi vil også løfte tema … Fortsett å lese Cerealfagdagen 2025: Norsk, sunt og bærekraftig